Arbeide i Logent


Logent er et hurtigvoksende logistikkonsern som strekker seg over flere virksomheter, og finnes på en rekke steder i Sverige og Norge. Vi tilbyr tjenester innen logistikk, bemanning, rekruttering, terminal- og havnedrift, transporthåndtering, toll, konsultasjon og utdanning. Dette gir deg som jobber her store muligheter til å utvikles og gjøre karrière i bedriften.


Logent er en bedrift hvor entreprenørsjelen gjenspeiles hos de ansatte. Å jobbe hos oss innebærer at man tar ansvar, er målrettet og liker utfordringer. I dag har vi ca 3 000 medarbeidere som hver dag gjør en forskjell for våre kunder.
Hos oss finnes det gode muligheter til videreutvikling og avansement for den som viser fremføttene – vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere som brenner for logistikk. Våre stillinger kan være alt fra sjåfører, truckførere og lagerarbeider til selgere eller HR-assistenter. Vi søker både deg som ser etter en heltidsstilling og deg som er på jakt etter ekstrajobb. Under ledige stillinger finner du våre aktuelle stillinger. Du er varmt velkommen med din søknad.